Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит, забезпечений нежитловою нерухомістю, сейфом та понад півтисячою депозитних чарунок

08.06.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

18 липня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом фізичної особи, у забезпечення за яким передано нерухомість у Кропивницькому, броньований сейф і понад півтисячі депозитних чарунок. Актив ПАТ «Радикал Банк» на продаж виставляється уперше. Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону: упродовж дня ціна продажу автоматично та покроково максимально може знизитися з 14,12 млн грн до 2,82 млн грн.

 

Кредит було оформлено у Київській області та в останнє обслуговувався, відповідно до інформації у публічному паспорті активу, у червні 2015 року. На початок травня цього року загальна заборгованість за кредитом (без нарахованих штрафів та пені) склала 14,12 млн грн.

При цьому у заставі банку – об’єкт нежитлової нерухомості (будівля разом з підвалом, технічним поверхом, ганком тощо), загальною площею  10 383 м2. Знаходиться об’єкт, що може вважатися свого роду міні-логістичним центром, у м. Кропивницький, на вул. Волкова.

Крім того, у забезпечення виконання зобов’язань до договором передано броньований сейф (серія СБ.2V 5 класу), електронний касир та 560 депозитних чарунок.

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічний паспорт активу – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 14 124 027,29 грн.

Аукціон з продажу відбудеться 18 липня у сиcтемі ProZorro.Продажі за моделлю голландського аукціону.  Деталі участі у торгах тут та на сайті системи ProZorro.Продажі.

Ознайомитися із інструкцією для покупців та переліком підключених до системи торгівельних майданчиків, можна за посиланням.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.