Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит діючої волинської кондитерської компанії

08.12.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

14 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом діючої кондитерської компанії з Волині. Актив перебуває на балансі ПАТ «Радикал Банк» і на чергові торги виставляється із початковою ціною реалізації 3,55 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована у Луцьку і веде господарську діяльність у сфері виробництва какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів. В асортименті – цукерки, вафлі, фасована продукція та напівфабрикати. Позичальник позиціонує себе «еталоном галицьких рецептурних традицій у кондитерському виробництві». Виготовлена продукція широко представлена на ринках України та експортується до країн СНД та Європи. 

На початок листопада цього року заборгованість за договором сягнула 8,37 млн грн. При цьому у забезпечення за договором передано, зокрема, виробничі потужності кондитерської фабрики.

Так, у заставі банку:

- автогараж (656,9  кв. м.), склад (281,7  кв. м.), цех з виробництва вафель (219,0  кв. м.), будинок котельні (332,0 кв. м.), модуль (869,7 кв. м.), профілакторій (1033,7  кв. м.), пункт техобслуговування  (910,6 кв. м.) тощо;

- лінія з виробництва глазурі, цех з виробництва кондитерських виробів;

- земельна ділянка загальною площею 4,612 га.

Територіально об’єкти розміщуються у Волинській області, за 50 км від Луцька.

Детальна інформація, публічний паспорт активу розміщується за посиланням.

Аукціон з продажу відбудеться 14 грудня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – тут.

Початкова ціна реалізації – 3 545 496,95 млн грн (без ПДВ).

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.