Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставляються права вимоги за кредитами компаній, що мають одну із найбільших мереж з продажу комп’ютерної техніки

06.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами ПАТ «Радикал банк». Позичальники входять до групи компаній, що спеціалізується на продажу комп’ютерної техніки. Незважаючи на те, що фірми ведуть активну господарську діяльність, обслуговування кредитів припинилося кілька років тому. Заборгованість за договорами вже сягнула 6,94 млн грн. При цьому, у заставі банку перебувають чотири житлові будинки, приміщення трьох магазинів, автомобіль та комп’ютерна техніка.

Компанії-позичальники на ринку України працюють уже понад 20 років та на сьогодні мають одну із найбільших роздрібних мереж з продажу комп’ютерної техніки та комплектуючих.  В асортименті мережі – понад 4 тисячі найменувань товарів.

Крім роздрібної торгівлі комп'ютерною та офісною технікою, напрямками діяльності компаній-позичальників також є розробка та втілення комплексних рішень для підприємств та виробництво комп'ютерних систем — від звичайних домашніх комп'ютерів до високопрацездатних спеціалізованих серверів. До того ж, фірми є постійними учасниками тендерів державних закупівель.

У забезпечення за договорами передано чотири домоволодіння (житлові будинки та земельні ділянки), що розміщуються у Київській області, Макарівському районі, с. Северинівка, автомобіль INFINITI QX56, три магазини та товари в обороті – комп’ютери та комплектуючі. Орієнтовна ринкова вартість забезпечення більше, ніж удвічі перевищує загальну заборгованість за кредитами. Детальну інформацію про виставлені на продаж права вимоги за кредитами можна знайти на Інформаційному порталі Фонду

Права вимоги за кредитами виставляються на торги вперше. Стартова ціна лоту – 4,51 млн грн. 

Аукціон відбудеться 13 жовтня 2016 року на електронному майданчику «Центральної універсальної товарної біржі». Заявки на участь у торгах приймаються до 12 жовтня.