Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО ПРОДАЖУ АКТИВІВ ПАТ «РАДИКАЛ БАНК»

25.05.2016

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» оголошує про початок з 23 травня 2016 року безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам майна Банку, яке використовувалось, а саме: меблі, комп’ютерна техніка та інші основні засоби, оціночна вартість яких, на момент проведення оцінки, не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Перелік майна містить початкові ціни. Банк залишає за собою право на реалізацію майна за найбільш вигідною пропозицією (найвищою ціною).

Ознайомитись з переліком майна, що підлягає продажу, та оформити заяву на придбання майна можна з 20 травня 2016 року в робочі дні з 10:00 до 17:00 години (перерва з 13:00 до 14:00) за адресою м. Київ, вул. О.Туманяна, 15а за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. 044-406-59-22, 406-59-34 або за ПОСИЛАННЯМ

Оглянути майно, що виставлено на безпосередній продаж можна в робочі дні - вівторок та четвер - з 10:00 до 17:00 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. 044-406-59-22, 406-59-34. Майно, що реалізується знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Богатирська 11.

Звертаємо увагу на те, що обслуговування потенційних покупців відбуватиметься в порядку живої черги, допускатимуться на склад та обслуговуватимуться не більше трьох покупців одночасно.

Для оформлення договорів купівлі-продажу потенційним покупцям необхідно звернутись в робочі дні з 09:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00) до Головного офісу Банку  за адресою: м. Київ, вул. О.Туманяна, 15а  та надати наступні документи:

для фізичних осіб:

- заяву на придбання (оригінал) за встановленою формою;

- паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали та копії завірені належним чином).

для юридичних осіб (в т.ч. фізичних осіб-підприємців): 

- заяву на придбання (оригінал) за встановленою формою;

- належним чином завірену копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (або копію свідоцтва про державну реєстрацію),

- належним чином завірену копію статуту;

- належним чином завірену копію рішення/наказу про призначення керівника юридичної особи;

- належним чином завірений витяг з реєстру платника ПДВ або належним чином завірена копія свідоцтва платника ПДВ (якщо юридична особа або фізична особа-підприємець зареєстрована платником ПДВ)

- довіреність від юридичної особи на представництво її інтересів, якщо документи подає представник юридичної особи;

- якщо ціна майна, що пропонується до продажу, перевищує обмеження, зазначені в установчих документах (Статуті, тощо) щодо укладання уповноваженою особою договорів-правочинів від імені юридичної особи - дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладання договорів на суму, що перевищує зазначені обмеження (протокол загальних зборів акціонерів (учасників) товариства, рішення Правління, Спостережної ради, Наглядової ради тощо);

- у разі необхідності Банк може вимагати інші документи.

Після погодження заяви на придбання майна Фондом гарантування вкладів фізичних осіб - з покупцем укладається договір купівлі-продажу.

Після повної оплати вартості придбаного майна (не пізніше наступного дня після укладання договору) у національній грошовій одиниці України та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» у стадії ліквідації відкритий у Головному управлінні національного банку України м. Києва та Київській області або в касу ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» з відповідним оформленням Акту приймання-передачі, відбуватиметься видача придбаного майна.

Додаткову інформацію щодо порядку та місцю придбання майна, укладення договору купівлі-продажу можна отримати за телефонами: 044-406-59-22, 406-59-34